To quit before you’ve begun

 

I år ser det endelig ut til at jeg får dratt på desucon. Da har jeg lyst til å cosplaye (også for første gang). Som den Hermine-wannabe-en jeg er,har jeg tenkt lenge på hvordan jeg vil gjøre det.

Jeg har tenkt som så. Det må være en chara jeg kan ligne LITT på,i det minste. Kroppsmessig er jeg liten og tjukk,og det ekskluderer jo de fleste chara’s jeg har lest om. (Og de fleste av de jeg originalt ville cosplaye.)
Dernest tenkte jeg at charaen burde i grunn ha briller,for jeg ser sinnsykt dårlig uten briller. Fremdeles optimistisk,men med en god del mindre charas å velge mellom,begynte jeg å lete. Ok,jeg fant to. Zoidberg fra futurama,og Hercule Poirot,mesterdetektiven.

Så begynte jeg å lese litt om cosplay faux pas, hvordan man skal lage ting og andre ting til cosplay-gruppa på fb. Og da datt jeg over en del videoer på youtube,og en side som heter catsonmars,som jeg syns var ganske bedritne. At fatbashing er in har man jo visst lenge,men at det var så utbredt i cosplaymiljøet var jeg ikke klar over. Mulig jeg drar alle over en kam her,men det virker ille.

Loli-stilene sjekka jeg også ut,og steampunk..men det virker nesten like ille der.

Må si at nattens undersøkelser tok fra meg alt mot, så det er nesten jeg har lyst til å avslutte før jeg har begynt. Men jeg lurer på,hva syns dere om dette?

Kan man være tjukk og cosplaye noen som ikke er det?
Kan man bruke briller til cosplay som ikke skal ha det?
Og når blir man egentlig for gammel til cosplay,loli-stiler og slikt?

Poster denne flere steder,for mest mulig input.

2 kommentarer om “To quit before you’ve begun

  1. Urk – folk er så teite. >:-( Jeg synes du er flott, jeg. Når det gjelder karakterer i bøker, er det jo mange som egentlig ikke er beskrevet utover f. eks. hår og sånn, ingenting om kroppsform. Da synes jeg man står åpent til å tolke akkurat som man vil. Og uansett, hvis en med brune øyne og brunt hår kan kle seg ut som en eller annen blondine, så kan du også det, tenk for atte!

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..