2nd class citizens – Gay rights movement dokumentar


Jeg er ikke amerikaner. Men jeg er skeiv. Og mange av uttalelsene som kommer fra homofober stikker faktisk. Om det kommer fra hat, frykt, uvitenhet eller rett og slett vilje til å såre – så stikker det uansett. Å kalle noen for annenrangs er kvalmende. Om det er pga fargen på hud, hår, øyne, hvem man forelsker seg i, om man har en funksjonshemming e.l. .. – det spiller  ingen rolle. Det er en kvalm ting å si, og mene.

Hvordan er jeg mindre verdt enn deg, fordi jeg kan bli forelsket i jenter og gutter? Jeg ser -ikke- problemet. Dessverre er det mange som gjør det. Folk må fremdeles opplyses. Og de som gikk foran må få den æren de fortjener.

Harvey Milk er jo en av de største. Norges største forkjemper for LHBTsaker er vel Kim Friele. Takk og pris for henne.

Don’t ask don’t tell og prop 8 burde jeg også skrive om i langdrag her – men jeg blir så sint av sånt at det er strengt tatt best å la være.

Jeg kommer til å støtte denne. Jeg håper du også vil det, om de når målet er det fantastisk – om de kommer OVER målet er det jo enda bedre.

 

Facebook-siden deres.

Kickstarter – pledge– her kan du donere penger for å få dokumentaren laget. (om ikke målet er møtt til datoen, blir det heller ikke trukket fra kortet. Obs; om du donerer nå, og målet blir nådd, blir det trukket den 9.mars)

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..