TirsdagsTV #2 Sherlock – SPOILER-ALERT!!

Sherlock

Jeg må si det. Jeg elsker figuren Sherlock Holmes, i alle hans fremtoninger. Sist jeg så ham var det dog på kino. (Eneren, ikke den nye dessverre) Men denne versjonen! Benedict Cumberbatch imponerer. Oi, oi. Og Martin Freeman har jeg undervurdert på det groveste. Humoren mellom Sherlock Holmes og dr. Watson er upåklagelig. Jeg lo, høyt, flere ganger.

Og seriemordere som ikke dreper, ikke egentlig, helt utrolig fantastisk, min favoritt-type seriemorder. Alle de små detaljene,så selvsagte når han sier dem, så små og likevel så viktige for å se  hele bildet. Han er den perfekte Holmes, i denne versjonen av ham.  (Robert Downey jr er også en perfekt Holmes.. i den versjonen.)  Min nye favoritt-serie. LOST har fremdeles førsteplassen.

I år svir ikke lisenspengene det minste. Nrk1 har mye bra og nytt, Linda Eide og koselig-TV, nrk2 har hatt perler på en snor hva dokumentarer angår og nrk3 har masse snopt. Kjære innkjøpssjef i nrk; du veit hva du driver med! Sherlock blir definitivt sett på igjen!

10 av 10!

 

 

liten notis etter å ha sett begge sesonger;

I believe in Sherlock Holmes ❤

6 kommentarer om “TirsdagsTV #2 Sherlock – SPOILER-ALERT!!

  1. Jeg var i utgangspunktet litt skeptisk til denne, men den viste seg jo å være glimrende! Cumberbatch gjør virkelig en fantastisk rolletolkning.

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..