Torsdagstegneserietips #7 – Asterix og Obelix

I gode, gamle dager var de gærne gallerne lett å få tak i. Jeg har en del Asterix og Obelix-blader og bøker ennå, og en film eller to. Jeg har ingen av spillene (hadde dog ett på den gamle mobilen min) Men visste du at det finnes en Asterix-fornøyelsespark?  Jeg har dessverre ikke vært der ennå, men den ser kul ut!

Min favoritt kommer nok alltid til å bli stakkars bysangeren som gauler så jævlig. Eller Miraculix.

Hvem er din favoritt?

Reklame

8 kommentarer om “Torsdagstegneserietips #7 – Asterix og Obelix

  1. Er ikke så lenge siden jeg så en av de filmene, de er så søøøøte~ Og så viste Shoo meg et gammelt spill.. jeg ble helt satt ut, det finnes oldschool A&O spill! : D

  2. Favorittfilm er vel Cæsars overraskelse, den norske dubben er så hysterisk morosam, og så har den meir episk størrelse og pathos i plottet enn dei andre. Skjønt spelefilmen med Cleopatra er òg ekstremt god (underleg nok, sidan dei andre spelefilmane er så dårlege).

    Favorittalbum hugsar eg ikkje, er for lenge sidan eg las gjennom alle på rad. Men kvaliteten er jo så generelt høg at det er neppe dei store skilnadane frå best til nestbest uansett.

    Favorittkarakter, som vel er det du spurte om … som liten var det Miraculix. Langt skjegg, småmystisk og Visste Alt, kunne ikkje bli tøffare enn det. Men som vaksen er det vel blitt Majestix. Er hans vitsar som jamnt over treffer meg best, trur eg.

      1. Den der ei besøker Majestix’ svigers og Obelix og Majestix blir sørpe fulle? Det er einaste konkrete minnet eg har om den, men til gjengjeld hugsar eg det som vanvittig artig. 😀

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..