Konkurranser #2

Vil du skrive NRKs nye julekalender?

Ja, «Jul i Skomakergata» er definitivt historie. Men sitter du og brenner inne med en idé som kan bli den neste store julekalendersuksessen, vil NRK Super gjerne høre fra deg.

Det eneste kriteriet redaksjonssjef Ingrid Hafstad har, er at ideen er god nok til å fylle 24 episoder på 25 minutters varighet, og at serien har potensial til å samle hele familien.

– Handlingsmessig er det helt åpent. Det eneste vi vet, er at vi kommer til å fortsette å sende «Jul i Svingen» og den nye serien «Julekongen» noen år til, så det må jo ikke likne for mye på disse, sier Hafstad til NRK.no.

Cappelen Damms kriminalromankonkurranse

Konkurranseregler

Manuskript
Manuskriptet skal være skrevet på bokmål eller nynorsk for et voksent publikum. Et manuskript som leveres til konkurransen må ikke samtidig leveres til andre forlag, og det kan ikke ha vært publisert i andre former. Konkurransen er åpen for alle, og forfatteren skal være anonym til etter juryens behandling. Cappelen Damm anser alle manuskripter som innlevert for mulig utgivelse.

Premie
Vinnerromanen belønnes med NOK 500.000. Beløpet inkluderer forskudd for salget i alle distribusjonskanaler og en hovedbokplass i Krimklubben opp til kr 300.000. Kr 200.000 er premie, uavhengig av royaltyforskudd og royaltyinntekter. Det vil bli inngått Normalkontrakt m/Agentavtale og ebok-avtale på vilkår som er fremforhandlet mellom Den norske Forfatterforening og Den norske Forleggerforening.

Rough guides; vinn reisegavekort

Vinn tur til Firenze med Tom Egeland

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..