Lolitatrenden farlig? /Headdesk

Saken i dagblabla.

– Dette er åpenbart en seksualisering av unge jenter gjennom det å sminke seg og kle seg på denne dukkeaktige og forførende måten. Dette kan være ganske problematisk, sier han til Dagbladet.

Her er «problemet». En jente som snakker fem språk flytende, som liker anime,  som liker å kle seg og sminke seg som en BJD. Åsåskummelt. Hirr. Janteloven lenge leve. Vi skal være kloner av den samme formen, ellers er det faaaarlig. For resten av alle ting i media, musikkvideoer, youtube og internett eller verden generelt er ikke seksualiserende. Neida.

Heldigvis har hun en oppegående mor.

Venus’ mor, Margaret Palermo, stilte forrige uke opp på britisk TV for å forsvare dattera. Hun sier at hun ikke er bekymret i det hele tatt, og at det ville vært verre om hun eksperimenterte med alkohol eller tobakk.

 – Jeg har ingen problemer med det, fjeset hennes likner allerede på ei dukke og hvis hun liker stilen er det greit for meg, sa mora da hun gjestet ITVs Daybreak.

Hvis du vil se intervjuet kan du se det her;

Vær advart, intervjueren virker litt … blåst.

Skumle og oversekualiserte.

Vanlige norske ungdommer.

Helt vanlige.

De er ikke overseksualiserte.

Reklamer

2 kommentarer om “Lolitatrenden farlig? /Headdesk

  1. Intervjuerne virker ikke bare litt forutinntatte. Mora svarer veldig godt for seg, og jeg synes det er et godt poeng at dette er en stil. Når den kvinnelige programlederen sier at hun ville blitt «horrified» hvis hennes datter kom hjem og så slik ut, ville jeg gi Venus’ mot en hi-five da hun svarte at hun ville blitt det hvis datteren kom hjem gravid, ikke fordi datteren liker rysjer, blonder og sløyfer.

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s