Karpe Diem i Hammerfest

NB: Ikke bruk mine bilder uten tillatelse.

Alle som kjenner meg vet at jeg ikke akkurat er begeistret for menneskemengder, men når jeg så at Karpe Diem skulle spille i Hammerfest 18.oktober måtte jeg dra. Det er så sjelden jeg virkelig vil på noe sånt at det gikk heldigvis greit. Jeg er virkelig ekstremt lite glad i så mye folk, spesielt folk som har drukket, så ble glad da jeg så det var fri aldersgrense – og på mengden kids og fjortiser som var der i går var det flere om var glad for det. (Spesielt de to med hjemmelagde plakater som fikk mange smil fra både Magdi og Chirag.)

Det var ei oppvarmingsgruppe utenfor salen, de var flinke – amatører men flinke. Fikk ikke med meg navnet deres dessverre, men de hadde god flow. Dette var det beste bildet av dem. 

Karpe spilte alle favorittsangene mine, synd de ikke kunne dratt med seg Maria Mena også, liker den versjonen av Påfugl best.

(Videoen er ikke min, den lånte jeg fra youtube.)

Det var noen små sekunder med lydtrøbbel – og det var vel det eneste minuset med konserten. Det var lekende og effortless, det var så naturlig bra. Jeg har ikke ordforråd nok til å beskrive det – men det var så BRA.  De fikk salen til å synge og rope og hoppe (jeg hoppa på meg bekkenløsning, helt verdt det likevel) og det var trampeklapp og roping og vi fikk tre sanger til og det var fantastisk digg. Så herlig å høre salen kunne sangene, så gøy å se folk ta helt av, så fett å miste seg i musikken man digger.

Vil på konsert med dem igjen, helst nå! 🙂

2 kommentarer om “Karpe Diem i Hammerfest

    1. Takk! Det var det – tok masse bilder med telefonen, men glemte å pusse linsa etterhvert. Skulle egentlig ta med kameraet,men glad jeg ikke gjorde det. All. The. JUMPING. omg.

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..