Luke 6 – Trolløya

Først, husk jubileumskonkurransen. Del den nå, skriv om den. Do it.

I dag vil jeg anbefale Trolløya, en bok av Olaf M. Solstrand, siden jeg tross alt har tenkt til å gi den til en av dere. Den kommer i februar, både som e-bok og papirbok. Den kan forhåndsbestilles nå med rabatt fra forfatteren selv, her.

Jeg var så heldig å få lese underveis, og liker historien veldig godt, det er noe nytt og annerledes enn jeg har lest før, to historier i en og de veves sammen på en veldig fin måte. Anbefales for barn og ungdom (og barnlige voksne, som meg selv) .

9788299875158Trolløya : eit godnatteventyr

Gunhild er eigenrådig riddar i kongens hær og så dristig at ho risikerer livet langt oftare enn ho burde. Men når eit troll stjeler kongerikets viktigaste skatt, er Gunhild den einaste som er dyktig nok til å få han tilbake.

Kirabo er eigentleg student på universitetet i Bibirye, men på fritida reiser han rundt i universet med romskipet sitt for å tjene litt ekstra pengar. Når han på veg heim frå eit oppdrag les inn feil koordinatar i romskipet, hamnar han på ei ugjestmild øy på ein fjern planet utan nok drivstoff til å kome seg heim.

Eva og Jørgen elskar ikkje kvarandre, og dei har aldri gjort det. Det einaste dei har felles er ubetinga kjærleik for tenåringsdottera Ylva. Og når dei ein dag blir nøydt til å fortelja eit godnatteventyr saman for Ylva, ein kveld om gongen, møtast to forteljarstilar i eventyret om trolljegaren og romoppdagaren som møtast på Trolløya og må lære seg å samarbeide for å nå måla sine.

Reklamer

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s