Kunst og sånn

Kunst er så mangt. Det er ekstreme variasjoner på hva folk synes skal kunne passere for å være kunst. Den diskusjonen skal ikke jeg begi jeg inn på, ihvertfall ikke akkurat nå, men det er så mange bilder jeg har lyst til å eie. De færreste av kunstnere dere har hørt om, kan jeg nok tenke meg,men jeg liker det jeg liker. Jeg har kjøpt noen få kunstverk til huset vi bor i, men jeg er helt utrolig treig på å henge dem opp. Men for artighets skyld – dette er bildene jeg har kjøpt til meg selv. Har kjøpt en drøss småbilder til barna også, for så vidt.

chains_in_details_by_darkvoid42-d46ipiq
Chains in details by *darkVOID42 on deviantART

9e203b9214fca884e9dd69d9de438e09-p91cyh

Novikov’s Mansion by ~Zhen-Yang on deviantART

b0616f23c13df4ff

The tired ship by ~uvar on deviantART

Hvorfor det ble akkurat de bildene er litt forskjellig. Huset minner meg om en veldig livaktig drøm jeg hadde for rundt ti år siden, jeg har alltid ønsket meg et slikt bilde, og kjettingene fordi jeg elsker å ta bilder av rust selv, og det bildet er vakkert. Det er så mange kunstnere og fotografer jeg vil støtte, og så mange jeg vil ha bilder av på veggene. For eksempel Abigail Larson. Hun har en nydelig stil. Det er så mange, det blir nesten urettferdig å nevne bare noen. Jeg har også deviantart, selv om den er sørgelig lite brukt.

Har du noen kunstnere du vil eie noe av? Eller har du deviantart?

This time on art.

Art is a lot of things, and there are extreme variations on what people think should pass as art. I’m not going to talk about that, not now anyways, but there are so many artworks I want to own. Probably by artists few of you have heard of, I can imagine. But I like what I like. I’ve bought a few artworks to the house, but I’m horrible at putting them up. But for the sake of it, these are the pictures I’ve bought. I’ve bought some for the kids too, though. The reasons for those pictures are a bit odd, perhaps.The house reminds me of a dream I had ten years ago, and the boat picture, well, I’ve always wanted to  have one like that. And the chains..I like rusty things, and it’s beautiful. There are so many artists and photographers I want to support, and own things by, Abigail Larson is one of them. I just love her style. Mentioning only a few seems almost unfair, but there you are. I’ve got deviantArt too, but it’s rarely used. What artists do you like? Do you have dA?

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..