Luke 18

Å være med andre på julaften, og i romjula, er det ikke alle som har lyst til, eller mulighet til. Men det er så mange av dem som vil, men ikke har noen. I kommunen er det et arrangement som heter Jul for alle, som jeg synes er veldig fint. Der kan alle komme og være sammen, det er litt mat og kaker og slikt, rusfritt. Det finnes lignende arrangement over det ganske land, og det forteller også noe om behovet. Alene betyr ikke ensom, men det er mange ensomme der ute. Det stikker kanskje ekstra vondt i julen, når de fleste skal ha familiehygge og så videre.

Men tenk deg om et øyeblikk. Kanskje har du råd til å servere en porsjon til av det du skal lage, kanskje har du en stol eller to ledig? Kanskje du har en nabo som du småprater litt med, eller sier hei til – det går an å spørre hva de skal på julaften, og tilby dem en plass. Det er nok mange som ikke vil bry noen, som sier nei takk, men det går an å si at det er bare å komme inn, vi spiser da og da. Det føles kanskje hyklersk for mange å bry seg om noen bare i jula, men det er en start.

Mitt ønske i luke 18 er at noen av dere som leser, inviterer noen til dere i jula. Det er bare noen timer, og det kan hjelpe så mye. Eller, så ønsker jeg dette. 543001_10152453920270001_1283296136_n

Reklamer

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s