Sherlock Sesong 3 – The Empty Hearse (SPOILERE)

Jeg skriver dette i fangirlrus like etter jeg har sett den på BBC one. Så om noe virker uklart eller jeg har misset noe – bær over med meg.(Hey, nå kommer spoilerne om du ikke så den. Se ferdig, les etterpå. SE FØRST. Les etterpå. Og for himmelens skyld, ikke gå på tumblr før du har sett den.)

images (1)

Sherlock lever. Det visste vi jo – for så vidt, selv om det kunne vært en annen løsning.

Og så var det fallet. HVORDAN gjorde han det?

Teoriene har vært mange. Veldig mange. Det var nesten som tilbake i tiden før Deathly Hallows kom ut, år man lurte på ..nå ja, det kan jo hende du ikke har lest den delen ennå. Eller som i LOST-tiden. «Hva skjuler luken, hva skjer om ingen trykker inn tallene..» osv. Jeg liker serier med teorier og mysterier.

Første reaksjonen min var MEN I SVARTE?! NEI?!
De fortalte det ikke. Eller gjorde de? Jeg fniste masse i episoden, Anderson som SherlockTeorist var briljant. Og sånn fanservice til shipperne og fandommet har jeg ikke sett noe sted. Helt uten at noen døde en gang! (Sånn går det når man ser Doctor Who en del. Så er du advart. (Advart eller ikke, se Doctor Who også.)) Sherlolly /Sholly. Sheriarty/ Jimlock. Johnlock. Det var fantastisk gøy. Jeg håper de kommer til å avsløre hva som er den rette metoden, hvordan han klarte det – men på en måte ikke. Jeg liker at vi ikke vet. Samtidig er det viktig at de vet, at det er en faktisk løsning der. Jeg tipper vi får vite det etterhvert. Kanskje. Det er tross alt Moffat og Gatiss det er snakk om.

And all the fangirls said
images
Kudos til NRK som sender den såpass kjapt etter original sendetid – det liker vi. Skal selvfølgelig se på NRK også. De må belønnes for at de prøver. (Any excuse to watch that again, som det også heter.) 

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..