Søndagsspill #12 – Skyrim

Jeg har hatt lyst på dette spillet lenge. Men jeg er en tålmodig (og smått gnien) sjel, så jeg har ventet til nå. Jeg har sett det bli elsket av så mange, og tenkt at det er sikkert bra, men til ps3? Nei. Jeg har spilt alt av rpg på pc før, – det vil si alt jeg har likt (fra Might and Magic til Neverwinter nights), vi snakker ikke om Fable eller Final Fantasyfadesen her, så jeg var mildt sagt skeptisk. Skepsisen min til rollespill på konsoll varte helt til romjula 2013, når nevøen var på besøk. Han hadde skyrim med seg, og jeg satt og så på mens han spilte, og jo mer han spilte, jo mer ville jeg spille det selv.

Kjøpte noen bøker for jule- og bursdagspengene mine, ooooog Skyrim. Det går ikke så fort fremover, er på level 5, men jeg nyter å utforske verdenen, lage litt krøll på tråden for ekle musikanter, lære å smi våpen og plukke blomster i veikanten. Og drepe en draugr eller to. Jeg nyter å ta spillet sakte, vil ikke pushe fremover for fort. Men jeg vet at når figuren min dør for godt, kommer jeg bare til å lage en ny for å finne en ny måte å spille i verdenen på. Neste gang kommer jeg nok til å spille som tyv eller reinspikka magiker.

IMAG2593

Dette er min figur, med utsikt fra SkyForge i Whiterun, bakgrunnen er Jorrvaskr, hvor jeg holder til. Hvis du er som meg, og ligger noen år i bakleksa på spill, så anbefaler jeg dette på det sterkeste.

Også en relevant tegneseriestripe på slutten… God helg!

6 kommentarer om “Søndagsspill #12 – Skyrim

  1. Jeg eeeelsker Skyrim! Har brukt et par hundre (!) timer på det tror jeg. x) Men kom aldri skikkelig i gang med mainquest. Mye gøyere å bare gå rundt.

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..