Heavy Rain

images

Første gangen jeg skrev om Heavy Rain var 04.mars.2010. Fullførte spillet sammen med nevøen den 01.mars.2014.Nesten poetisk!  Spillet har levd opp til det jeg håpet på, lett. Og jeg har klart å holde meg uspoilet – som vel er nesten for et mirakel å regne, men både internett og nevøen (som selvfølgelig visste hvem morderen var) har vært flinke til å ikke droppe bomber på meg. Ja, nevøen, vi har spilt det sammen, så har blitt til at jeg har latt det ligge i ro mellom besøkene. Han har spilt, og jeg har sett på for det meste. Baksetespilling!

Historien er velkjent for de fleste gamere, Origamimorderen bortfører barn og lar dem drukne under rennesteinssluk, om ikke foreldrene klarer å redde dem først. Den lar foreldrene gå gjennom masse prøvelser for å få tilbake barna sine.

Vi spiller som flere forskjellige figurer. En FBIfyr, en privatdetektiv, en journalist og en far.. Historiene bindes sammen til et bilde, og en historie, og du kan feile på så mange måter. Med så mange muligheter, skal jeg definitivt spille det en gang til.

Reklamer

2 kommentarer om “Heavy Rain

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s