Fredagsfilm 20# – Would you rather?

TW (rot13) : tber, nggrzcgrq frkhny nffnhyg, gbegher.

Would you rather (2012)

last ned

Sett på: Netflix

Terningkast 1.

Would you rather, er en lek de fleste har lekt eller hørt om. Denne filmen handler om en gruppe mennesker, som får et valg. Vi følger Iris, som har en bror som er svært syk, og trenger penger til en operasjon. Hun blir invitert av en styrtrik krøsus til å delta på et spill, og om hun vinner, lover han å redde broren, og gi henne nok penger til å slette gjelden sin og begynne på skole igjen. Det er veldig klassisk opplegg. En gruppe mennesker konkurrerer om å overleve en natt, en står igjen som vinner, og utrolig forutsigbart var det og ble det helt til slutten. Det eneste overraskelsesmomentet var hvilke valg de måtte ta.

Terningkast 1, fordi, selv om jeg koste meg med den sadistiske rike mannen og hans spill, var det verken spesielt bra plot eller subplot, ikke noen kjempebra prestasjoner, selv om de ikke var elendige, men det er en trygg, kjedelig, straight to the mark klassisk torturer og drep hverandre-film hvor de ikke trør utenfor oppmerka linje en eneste gang.

Det er likevel ok tidtrøyte, du kan legge igjen hjernen etter en lang dag og slappe HELT av. Du kan i grunnen ta to-tre do eller hente mer snop-pauser også, du misser ingenting viktig likevel.

PMS-rating 9.

Hvis du allikevel skulle ha lyst til å se denne filmen, her er traileren.

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..