Livet mellom bokhyller og gamle spill..

I det siste har jeg omorganisert bokhyller,funnet frem bøker fra esker og ikke hatt tid å lese noe særlig annet enn Game of Thrones-bøkene. Jeg har riktignok lurt meg til å lese litt manga på nytt, det er litt greit med noe som går fort unna. For tida går det i Hot gimmick og Death note, de likte jeg godt når jeg leste dem før. Samtidig leser jeg Discworld igjen. Jeg føler ikke veldig for å skrive så mange tanker om bøker – det er et minus med facebook, det er så lettvint å skravle løs om bøker der..

Jeg håper egentlig å få lest litt mer manga nå,for jeg har ikke lest all mangaen jeg har, ihvertfall ikke på en stund. Men det er noe med Lannisters og Targaryen og Starks som bare holder meg fast i et jerngrep.

Jeg har ikke oppdatert her på lenge, ikke en gang widgets, men det er også litt fordi jeg skriver mer på cosplaybloggen. Forhåpentligvis skjer det oftere etterhvert her også. Har hørt en del på podcasts, for det meste Radcrew og vært mye på youtube i det siste, og sett serier og slikt.

Jeg har også funnet frem noen gamle konsoller jeg håper å få kobla opp, og jeg har sett på noen andre hobbyer jeg er interessert i.

So many hobbies, so little time..

Oppå alt dette er det ting som tar tid når man ikke er 100% frisk og rask bestandig, og hobbyer er ganske langt nede på rangstigen over hva jeg kan bruke energien min på. Dessverre. Men mange av tingene går det an å kombinere med ting som må gjøres, husarbeid og matlaging, så utnytter jo det når jeg kan.

Anyway, det er derfor jeg har vært stille som i graven. Hva leser/spiller/styrer dere med, dere få som faktisk snubler innom denne greia om dagen?

12 kommentarer om “Livet mellom bokhyller og gamle spill..

 1. Jeg er så der du er! 🙂 Jeg har fått ME (ja, det er en stund siden nå) og må passe veldig godt på hva jeg bruker energien på. For eksempel krever det mindre energi å spille på Gamecube enn på Wii 🙂 Vi holder på å flytte og da jeg rydde i noen esker kom elle de gamle konsollene mine frem. Det fristet så inderlig å koble dem opp, men kanskje jeg kan få tid til det når vi har kommet i orden i det nye huset.
  Game of Thrones har fått bli en TV-serie og jeg har sett til og med episode 2 av sesong 5. Jeg har kjøpt bøkene men alle navnene og stedene krevde engergi å huske på, så jeg leser noe lettere. Jeg har fryktelig lyst til å begynne på Discwold serien igjen. MEn det får også vente litt. Har du foresten lest tegneserien til den første Discworld boken? Den er helt super fantastissk! Link her: http://www.astridterese.no/2012/06/26/the-discworld-graphic-novels-av-terry-pratchett/

  Når noen setter meg igang å bable om spill og serier og favorittbøker så blir det ofte litt lange kommentarer 🙂 Takk 🙂

  1. Ser den, regner med du har lest spoontheory?De fleste kronikere jeg kjenner har den som god forklaringsmetode. Jeg spiller helst på pc enn ps3 eller noe annet, selv om jeg har spill jeg liker bedre på andre konsoller. Jeg har faktisk ikke lest den tegneserien enda, men jeg kommer til å lese den, fordi det er jo Discworld!
   Game of Thrones er tunge bøker, så jeg angrer litt, fordi jeg føler litt at jeg kunne lest tre bøker per hver av de bøkene, men jeg er såpass investert i historien nå at det får gå. Lange kommentarer er bare koselig det, skal sette deg i gang oftere! 😀

 2. Ja, den historien kan jeg. Det er vel den eneste «behandling» for ME som finnes. På fint heter det energiøkonomisering 🙂 Jeg spiller også spill på pc, men det har blitt lite av det i de senere år. Jeg har somregel brukt den tiden jeg hadde til overs til å lese 🙂

  1. Jeg tror jeg liker bedre spill fordi det er enklere å holde seg konsentrert og inne i det,siden spillet krever oppmerksomheten min hele tiden. Boka gjør ikke noe ute av seg.

 3. Har vore lite på nett sjølv siste månadane, opptatt med å fyrst sjå etter, så kjøpe, så måle, så flytte inn i ny leilegheit, og no å vaske ut den gamle. Og alt står i øskjer framleis og halvparten av romma står framleis umålt, så blir vel neppe betre med det fyrste.

  Glad du liker historia nok til at du held ut dei lange bøkene. 😉 Denne sesongen blir siste eg ser av fjernsynsserien med det fyrste — eg vil ikkje ha forventningane mine til bøkene øydelagt av kva som skjer og ikkje skjer i serien, og fleire og fleire av plottlinjene er byrja ta igjen eller gå forbi siste boka. Får heller sjå attverande sesongar ein gong på slutten av 2020-talet når Martin forhåpentlegvis har skreve ferdig serien og eg har hatt tid til å lese heile greia ein gong eller to.

  Kva les eg for dagen … Las Illiaden/Odyseen og Neil Gaimans «Coraline» nyleg, og ein bunke teikneseriar før det. For tida held eg på med fyrste Veronica Mars-boka, sett kort tid etter filmen (og så langt ei langt betre historie enn filmen, faktisk). Det går litt tregt fordi eg har valt å bruke lydboka heller enn å lese på tradisjonelt vis, men så får eg i alle fall høyre Kristen Bell sei replikkane sjølv om det ikkje er i film- eller fjernsynsform. Gøy er det i alle fall. Kjem definitivt til å kjøpe bok nummer to òg.

  1. Jeg prøvde meg på Odysseen men ga opp. Den utgaven jeg hadde fått tak i hadde font som bare kan leses av en markmus.
   Nå som jeg har kommet forbi alt jeg har sett og hørt av tv-serie og spoilere derfra har jeg fått sansen for den.

   Coraline liker jeg, den er fin. Men jeg elsker jo alt Gaiman rører omtrent,så.

   Såpass ja, flytting er ikke direkte morsomt, mye styr. (Også har man plutselig sju ganger så mange ting som man trodde).
   Jeg rakk aldri å se ferdig serien Veronica Mars, har bare sett løsrevne episoder, så jeg føler jeg må se de først,før jeg ser filmen.

   1. Absolutt, filmen var kickstarter-finansiert, så dei endte opp med å lage ei historie som var veldig … skal me sei fan-vennleg, kanskje? Den er ikkje dårleg, men den er litt hindra av at dei tydeleg følte seg bundne til å gi fansen som ga dei peng det dei trudde fansen ville ha. Boka eg les no er basert på den opphavlege ideen til filmen, omstrukturert til å fungere som ei fortsetjing i staden. Uansett, poenget mitt var at filmen neppe er ein ideell inngangsport for nykommarar. Og serien er dritbra (i alle fall sesong 1 og 2), særleg dersom du har litt tålmod for vekentlege småmysterier medan dei store kjem fram litt etter litt.

    Noterer meg at markmus har særleg godt syn. Ville eigentleg ha trudd det motsette, så dette er god info. 😀

    1. Tenker mer at om de sitter i boka og leser, er bokstavene større for dem enn de er for meg. Jeg liker småmysterier, og har likt de episodene jeg har sett, det har bare ikke blitt noe mer titting, fordi det har ikke vært en mulighet for det, egentlig. Skal sjekke ut boka 🙂

    2. Gøy! Kronologien er enkel og grei, alt skjer i rekkefølgje: sesong 1, 2, 3, filmen, bok 1, bok 2. 🙂 Er eit tidshopp mellom sesong 3 og filmen, men ellers er dei ganske tett saman òg. Du får gi lyd om du prøver deg på noko av det. Trur boka vil fungere ganske greitt som eit mysterium sjølv om ein ikkje har særleg forhold til karakterane, men mogeleg diverse småreferansar til tidlegare hendingar kan spoile fjernsynsserien og/eller filmen for deg om du byrjar der.

 4. Jeg nerder Fantasy Life for harde livet når jeg ikke henger med nesa i en bok / oppgaveskriving. Ellers leser jeg lite som ikke er pensum for tiden :3

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..