Oisann. Der var 2015 over og oppsummert!

Hei,jeg lever! Det er visst nyttårsaften. Og mange uker siden forrige gang jeg skrev her.
Kan jo se over årets mål, fordi derfor. Og kanskje noen lister. Ja!

Lese 52 bøker ( 37 av 52) – fail.
Se 12 nye filmer (10 av 12) – ramla litt av tellinga, men tror jeg egentlig har bikka 12.
Blogge en gang i uka her. -faaaail
Blogge en gang i uka for CN (ca 90 av 52) – suksess.
Jeg skal fullføre NaNoWriMo i år (130 av 50 000 ord) – null overskudd,ga opp det-
Fullføre spill, ikke bare begynne på dem (0 av 3) omg,flaut.
Con/Cosplayevents (1 av 2) – godt nok!
Fullføre cosplay (1 av 3) – godt nok!
Tegne minst en time i uka (12 av 52)
Fem nye oppskrifter (5 av 5) wooh!
Teoriprøven til bil (1 av 1 forsøk) SUKSESS ❤ (årets største accomplishment tbh)
Ta en ny tatovering (1 av 2) <3<3
Besøke folk jeg er glad i (1 av 4) mamma ❤
Gjøre noe bra for noen andre. Litt ullent mål, men noe slags veldedighet. (12 av 12)  – Wooh!
Alkoholfritt år, som i fjor, det klarte jeg fint, så det tar vi en reprise på (12 av 12 måneder) – suksess!
Spise mindre rødt kjøtt – lære mer vegetar/veganer-oppskrifter (4 av 6)
I tillegg til litt mer spesifikke lesemål; (noen av disser overlapper litt,da.) 2015 complete2015 lestLeseåret 2015 har vært dominert av store, tjukke bøker, mye gjenlesning, (Jeg leste hele sagaen om isfolket på nytt, for eksempel) og at jeg har lagt vekk bøker jeg ikke har likt MYE fortere enn ifjor. Jeg sitter igjen med stort sett gode leseropplevelser på grunn av det. Det er få bøker jeg har giddet å lese ferdig som jeg ikke har likt. Det positive med fail på 2015 er at jeg har en headstart på 2016 med ørten halvleste liggende overalt. (Seriøst, jeg har 49 bøker i currently-reading lista mi.)
Årets topp fem bøker;
1.Evna
2.The darkest part of the forest
3. The slow regard of silent things
4. Sleeper and the spindle
5.Game

Spillmessig har året vært veldig fint, bekkenløsning pluss masse puter og laptop, det er greia. Har spilt en del retrospill, mye pga spillklubben til Radcrew,og det er innmari koselig. Har også begynt å spille N64 igjen, og har begynt på Zelda; Ocarina of time for første gang, sammen med barna, Vi spilte også gjennom Mystical Ninja, Starring Goemon. Det har blitt litt minecraft sammen med dem også, og litt legospill. Å liste opp hvilke spill jeg har spilt i år, tar for lang tid. Derfor, short and sweet – årets topp fem spill – selv om de ikke nødvendigvis er fullført. (Jeg er treig,jeg veit)
maxresdefault
1. Life is strange. Jeg har ikke følt så sterkt om et spill siden the walking dead,om enn da. Det føles ekte, jeg tror på figurene, jeg elsker grafikken, og jeg ble revet med sånn at jeg klarte ikke legge det fra meg. Jeg spiller det igjen akkurat nå, liksom, mens jeg følger med på tre let’s plays av spillet på youtube. En av dem er norsk, Folkene i bakgrunnen sin underkanal, sjekk ut her.
1,1.Dreamfall chapters. Jeg har drømt (høhø) om dette spillet i syv år, og gjensynet med denne verdenen har vært utrolig godt. Noen tekniske kinks som gjør at det ikke når førsteplassen, men fremdeles høyt i kurs hos meg.
2.Game Dev Tycoon. Jeg elsker dette spillet. Det spiller ingen rolle hvor mange ganger jeg spiller det. Jeg blir like revet med hver gang.
3.The Sims 4. Ikke noen overraskelse, Sims er og blir den spillserien jeg nok har brukt mest timer på oppigjennom åra.
4.Zelda Ocarina of time. Jeg har ikke fullført det, langt i fra, og jeg vil kvele den lille Navien som maser, men jeg forstår hvorfor folk elsker dette spillet, og jeg er litt trist over at jeg ikke har spilt det før.
5.Indiana Jones and the fate of Atlantis. Kjøpte dette pga spillklubben til Radcrew, og det er et av de mest underholdende spillene jeg har spilt. Jeg var sinnsykt frustrert og måtte ty til walkthroughs her og der, men det var definitivt en del av sjarmen. Jeg tror det blir mer retrospill i 2016.

Tv og film, jeg har jo sett litt, men jeg nevner bare en film og serie jeg har likt i løpet av året, ikke noen liste. Oculus er en av de bedre nyere skrekkfilmene jeg har sett. Jessica Jones er noe av det beste jeg har sett av TV, selv om det var en vond serie å se på av ulike grunner. Jeg har sett mye mer på youtube, mye pga at sjukdom har jeg fått veldig mye kortere attentionspan, og videoer på fem til tjue minutter er mer «levelig» enn en film for eksempel.

Ellers har jeg fått Yoshitøfler til jul av husbonden og har planer om å endelig runde yoshis island igjen, også fikk jeg Gryffindorlue av husbonden, og en expecto patronum-tatovering som jeg elsker,jeg har vel hatt alle regnbuens farger på håret, og alle de tingene er ting jeg setter innmari pris på. Nyttårsforsett? Joda, det har jeg. Det kommer! Ønsker dere alle et riktig godt nytt år!

4 kommentarer om “Oisann. Der var 2015 over og oppsummert!

  1. Her mista jeg konsentrasjonen da jeg så du hadde kryssa rødt på morsom bok. Synd, men det kan du rette på i år hvis du leser «Vanessa Svartmo» av Andrea Bræin Hovig. Alle bør lese morsomme bøker, men de er ikke så lette å finne.
    I mårra skal jeg lese innlegget ditt om «Råta», den står her og rasler utålmodig med sidene…

    1. Det er liksom, jeg har lest bøker som har vært morsomme, men hvis hovedpoenget er at den skal være morsom, så tror jeg at jeg ser film heller.. *sær*

      Husker ikke om det er spoilere der, best å hive seg over den!

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..