At the mountains of madness

7960820 Har lest en del tegneserier i det siste, denne også fra mitt moderskip Biblioteket. Jeg har lest lite Lovecraft, men har liksom fått med meg the main jist,likevel, det er jo umulig å eksistere i popkulturverden uten å få med seg en del  referanser. Jeg skulle bare lese noen sider, men klarte ikke legge den vekk før jeg hadde lest den ut. Illustrasjonene minner meg litt om Tintin eller noe slikt, og er veldig stemningsfulle.
mountains1Screen-shot-2010-11-15-at-12.44.44 Jeg må virkelig si at jeg har fått utrolig mye mer lyst til å lese Lovecraft etter å ha lest denne, som med flere av de andre tegneseriene basert på klassiske verk. Det er en veldig bra måte å introdusere folk til de verkene på, synes jeg, og det blir veldig spennende å se mer av denne spesielt, for jeg fikk lyst til å lese den, se evt filmer basert på den, og i det hele tatt. Den var snikende og ekkel, og jeg liker den innmari godt. Goodreads og bokelskere linker her. Verdt å nevne at den vant British Fantasy Award for best graphic novel 2011.

2 kommentarer om “At the mountains of madness

  1. Helt klart høy tintin-faktor her ja! Bortsett fra juleheftene, er det forskrekkelig lite tegneserier/ grafiske romaner er på torpet. Burde kanskje utvide repertoaret en smule..?
    Kos deg!

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..