Lesing om dagen

Jeg har begynt på så mange bøker i det siste, og fullført så få, men de siste jeg har fullført, kommer her. TWs kommer nederst, scramblet med rot13.

BebeBebe – en søt, liten, nynorsk bok for ungdomstrinnet, overraskende rik med karakterdybde. Har blitt serie, oppdaget jeg siden, men står støtt på egne ben.

27127088I morgen er alt mørkt (Marlens historie) – bok 2, en frittstående bok i denne serien om et Norge i en slags apokalypse. De er ikke riktig zombier, men verre. Raskere, smartere, sterkere. Var ikke alt som funka helt for meg, men jeg har ikke lest eneren, og det hadde nok hjulpet.

12905160

Kirkegården, en islandsk ungdomsfortelling som er både skummel og mystisk. Eyja er 14 og har flyttet. Det nye huset har utsikt til kirkegården, og plutselig begynner merkelige ting å skje. Selv om den er nokså gjennomsiktig for eldre lesere, vil jeg tro den er fin for 7.-10.klasse.

22510983

Den siste boka jeg har fullført i det siste, er GirlOnline, det er bok 1 i en serie, fant jeg ut etterpå. Skrevet av en youtuber jeg har så vidt hørt om, har den visst vært litt omdiskutert, da det kom frem at det har vært en ghostwriter inne i bildet,noen sier det igjen er et pr-stunt,osv. Uansett hva dramaet bak handler om, er boka virkelig super. Jeg leste den ut på null komma svisj, og nøt den. Boka handler om Penny, som har en anonym blogg, hvor hun snakker om crushet sitt, familien sin og livet generelt. Ting endrer seg når hun begynner å fortelle bloggen om panikkangsten sin, og hun møter nye mennesker som endrer livet hennes, både til det bedre og verre.

Det er en av de mer inspirerende bøkene jeg har lest i det siste. Hva har du lest i det siste, du som tilfeldigvis ramla innom?

 

TW/CW; V zbetra re nyg zøexg, ibyqgrxg, qenc. Tvey bayvar, qbkkvat, genxnffrevat. 

2 kommentarer om “Lesing om dagen

  1. Oj, mye sennende der! (og nytt design på bloggen?) Jeg holder på med litt horror, så kjøpte Lovecraft collected og har lest ferdig Asylum serien. Kjøpte også Queen of Tearling i samme slengen, veldig spent på den. Ellers skal jeg fortsette med Hunger Games -> Catching Fire.

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..