Temamåned #1 – Tatoveringer

Jeg har det ofte sånn at jeg sluker i meg alt om èn ting. Derfor – temamåned!

Denne måneden handler det om min favoritt-type kroppskunst: Tatoveringer. Jeg har alltid likt dem, alltid villet ha dem, og nå som jeg har en vil jeg bare ha fler. Jeg fikk en god venninne til å tegne min første, (hun er en fantastisk kunstner) og det gjør den mer min.

599940_355086711223596_83230261_n

 

Men sårene har grodd, jeg hadde aldri trodd,
at hjertet kan leges med bokstaver.

Det er sånn jeg tenker også. Tatoveringer, eller blekk, er en konstant ting som kan bety så lite eller så mye du vil. Min betyr mye mer enn det folk veit, og det er helt greit. Overfladisk sett er det en Harry Potter-tatovering, fordi jeg elsker serien. Så enkelt.

Det er ganske stor forskjell fra tegningen til tatoveringen, tegningen er lys, tatoveringen er mørk, men jeg elsker den. Den andre designa jeg også selv, brukte font jeg fant på nett. Expecto_regnbue 2BSa jeg at jeg elsker Harry Potter-serien? Nei? Kremt. Den ene delen er på en underarm, den med farger på den andre – av flere grunner, blant annet fordi jeg har planer om en sleeve med fargede tatoveringer og en sleeve med svart/hvite.

Temamåned betyr at hele måneden går til tatoveringer. Kan hende noe annet sniker seg innimellom, men hovedfokuset skal være på tatoveringer i alle fall. Har du tatoveringer selv, så fortell gjerne hva du har tatt av – og hvilke(n) tatovør(er) du har tatt de(m) hos! 🙂

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..