2017; Oppsummering

Nyttårsforsettene mine gikk ikke akkurat så bra – det eneste jeg klarte å fullføre var å se nye filmer og fullføre spill og så dro jeg på konsert i april. Men det sier jo noe om formen i år også, jeg har ikke hatt overskudd til spesielt mye (nesten ingenting) og det har vært et sånt år hvor det har vært noe hele tida. 2018, jeg setter min lit til at du oppfører deg bedre enn det. 

Minioppsummering;

Årets favorittbok

 • The Raven Boys

Årets favorittfilmer

 • Doctor Strange
 • Ghostbusters (2016)

Årets favorittspill

 • Hector (Fullstendig uanstendig.)
 • The Room (Vakkert og vanskelig.)
 • Frostrune (Nydelig lite spill)
 • Her story (Gameplay som jeg ikke har opplevd før, interessant historie.)
 • Milkmaid of the milky way (At en pikselert ku skulle gi så mye feels, det ante jeg ikke)
 • Gray matter (Gåter og magi, spøkelser og konspirasjoner – hva mer vil kan man ønske seg?)
 • Life is Strange: Before the Storm (En finvond prequel.)

Ellers har jeg holdt på med Marvel-maraton, for å komme up to date på ting jeg gleder meg til, (jeg bruker denne rekkefølgen her) og jeg har fulgt med på The Walking Dead, og sakket akterut på Doctor Who og Supernatural.

Jeg håper det blir et godt nytt år, uansett hva man får gjort eller ikke gjort av ting.
Velkommen, 2018 – lek pent med oss.

Reklamer

8 kommentarer om “2017; Oppsummering

 1. Du verda, begge 2017-favorittfilmane er frå 2016. 😀 Kan ikkje sei så mykje elles sidan eg ikkje spelar videospel eller har lese boka, men som Marvel-fan likar eg prosjektet ditt! Kan dermed ikkje dy meg for å komme med ubedte kommentarar …

  Rekkefølgja ser OK ut (skjønt eg ville nok tatt meg bryet med å dele opp SHIELD sesong 1 i før-og-etter Winter Soldier-bolkar sidan akkurat den crossoveren er enorm for serien), men lista manglar dei nyare Marvel-seriane som Punisher (veldig god og kan sjåast når som helst etter Daredevil sesong 2), Inhumans (den svakaste dei har hatt så langt, men om du er komplettist så er den OK nok, er meir middelmådig enn faktisk dårleg — og den er berre lausleg knytta til SHIELD mellom sesong 4 og 5, så kan fint hoppast over) og Runaways (har førebels ingen kontakt med resten av universet, så den kan sjåast når som helst. Men den er ganske bra!).

  Den manglar òg minifilmane dei hadde som DVD-ekstramateriale før dei byrja med alle TV-seriane sine og tre filmar i året. Fleire av dei er vel verdt bryet, mistenkjer du kan finne dei fleste på YouTube. https://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_One-Shots#Films Sidan dei ikkje har laga slike på lenge finn dei stad ganske tidleg i kontinuiteten. 🙂

  Godt nyttår!

  1. Jeg ser veldig sjelden filmer det året de kommer ut, med mindre de kommer på netflix det samme året, så det blir litt sånn. Det er godt mulig jeg skipper Daredevil sesong 2, rett og slett fordi jeg syntes sesong 1 var søppel.Punisher har jeg snart sett ferdig, men ja. Jeg har kommet ca halvveis på lista, så fortsetter bare til jeg ikk gidder mer. Oh,de visste jeg ikke om,så de skal jeg også snike inn,takk! 😀 Godt nyttår!

   1. Hm, usikker på om eg skal tilrå Daredevil sesong 2 eller ikkje i så fall. Punisher er ekstremt sentral i den (på mange måtar er den like mykje Punisher sesong 0.5 som den er Daredevil sesong 2), så om du liker han er det kanskje verdt bryet.

    Dersom du er interessert i The Defenders-crossoveren så er det i hovudsak Daredevil sesong 2 og Iron Fist sesong 1 som leiar inn i den (Jessica Jones og Luke Cage er kun relevante i den grad deira karakterarcar er det, dei bidreg ikkje med plottmoment), forresten.

    Men eg likte Daredevil sesong 1 betre enn all Marvel TV så langt utom Jessica Jones sesong 1, så då står eg uansett på dårleg grunn til å komme med tilrådingar der i garden. 🙂

    One Shot-filmane byrja som überkorte Phil Coulson-klipp som smårelaterer til Incredible Hulk, Iron Man 2 og Thor 1, men dei siste tre var nesten som eigne småfilmar å rekne, både i lengd og utførelse. 🙂 «Agent Carter» og «Item 47» er nesten som småpilotar for respektivt Carter og SHIELD å rekne, skjønt dei har lite cast og plott til felles med seriane (og i Carters tilfelle føregår minifilmen før serien, for ekstra forvirring). «All Hail the King» er ein slags coda til Iron Man 3 i svar på all fansen som var misnøgde med korleis The Mandarin var handtert.

    1. Ah, vel, Daredevil sesong 2 har i hovudsak to (ganske urelaterte) plott. Det eine er introduksjonen av Punisher, det andre er The Hand, som var så vidt nemnt i ein episode av Daredevil sesong 1 og som er hovudfienden i både Iron Fist og The Defenders. Sesongen veksler fram og tilbake mellom dei to (og allmennoppfattinga er nok at Punisher-plottet er sterkt og The Hand-plottet vakler litt), så du vil nok like den litt opp og ned alt ettersom kva som er i fokus.

    2. Det er så rart å høyre for ein som tykkjer Daredevil-serien har vore kjempebra (om enn litt ujamn i sesong 2). Men godt at ikkje alle liker alt det same, det ville fort blitt kjedeleg! 🙂

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.