Januar i spill

Jeg har et ønske om å få vekk noe av backloggen min på spill og har et mål om å spille ferdig 20 spill i år. I og med at jeg hovedsaklig er glad i lange spill med enorme verdener (host witcher, host skyrim) så blir det vanskelig, men jeg fullfører de små spillene jeg har først og spiller de store innimellom.

Jeg har fra romjulen til ut januar fullført; først The Room, som er veldig bra, oppgaver og puzzles, med en litt tynn bakgrunnsstory. Så gikk jeg løs på Telltales PuzzleAgent 1 og 2 som jeg fullførte etter hverandre, veldig fornøyelige spill som jeg koste meg glugg med. Veldig fin tegnet stil, anbefales.

Til sist fullførte jeg Nancy Drew and the haunted carousel, som var et av spillene jeg fikk i bursdagsgave. Jeg har forsåvidt et ønske om å fullføre alle Nancy Drew spillene også, det er akkurat min type spill. Dette hadde mange småspilll, og god gammel Nancy Drew stemning, gode greier!

Så får vi se om jeg holder det gående i dette tempoet, da blir det ny rekord på backlogsletting i år…

Minuset er selvfølgelig at jeg har bare fullført 1(!!) bok i januar, og det er jo bent fram begredelig! Under kommer traileren til Puzzle Agent. God helg!

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..