En slags julekalender

Jeg tenkte, om det kanskje ikke er spesielt julete, å skrive litt hver dag om en ting jeg har likt i år, som et slags gavetips, kanskje? Kall det hva du vil, det er ting jeg har likt i løpet av året, spill, filmer, bøker også videre.

Hege Haukvik, som jeg har blitt kjent med via sosiale medier, har skrevet denne boka, og hun spurte en dag om jeg hadde lyst til å lese den. Det hadde jeg, og det er jeg glad for. Boka er en sårbar og morsom indre reise, og jeg koste meg virkelig med den. Som jeg sa på goodreads; -Hvis du noen gang har følt på utenforskap, så tror jeg du vil like denne boka. 

Disse blogginnleggene blir todelte, så under her kommer noe jeg bryr meg om, som man kanskje kan støtte om man vil, eller et alternativ julegavetips.

#bryttausheten

«Flere undersøkelser viser at vi i Norge har lite kunnskap om hiv og aids. Mange tror på gamle myter om hvor smittsomt og farlig hiv er, for eksempel tror mange at det kan være farlig å ta på og klemme en som har hiv, noe som ikke er tilfelle.» kopiert fra verdensaidsdag.no

Om du vil støtte HIV/AIDS-saken kan du for eksempel donere til HIV-Norge.

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..