Helgegreier

Med liten tid, fordi kjøretimer og Virkelighetslivet, så ble det litt bråstopp i skriving, så her er helgens ting.

For torsdag; Den 13.Doctor Who har blitt bekreftet en runde til! Eller, ja, heeelt bekrefta er det vel ikke, men nesten. Og siden denne Doctor Who har gjort meg skikkelig glad i år, må hun deles!


For fredag og lørdag; To filmer, denne gangen, som har gjort meg glad i år; Thor: Ragnarok og Black Panther. Begge to fantastiske filmer på hvert sitt vis, men det er antagelig de beste Marvel-filmene noensinne. Thor: Ragnarok ga meg den luneste humoren, og Wakanda er bare et helt fantastisk skue på film. Og apropos Marvel, her er traileren for den neste Avengers-filmen, som gjør at jeg gleder meg skikkelig til neste år;  (Og nei, infinity war snakker vi ikke om, tvi vøre for blåfjeset)

Søndagen; En ting som gjorde meg veldig glad i år, var høstferien hvor vi var i København for første gang, og for en vakker by det er! Neste gang vi skal dit vil jeg se på flere ting.

Det var helt klart verdt det bare for å fnise over å kunne ta dette bildet.
Jeg er voksen, jeg lover.

Det å kunne se en isbjørn, en tiger, en ulv, en løve på en og samme dag, det var verdt det. Jeg er ikke spesielt glad i dyrehager, men det er nok slikt som blir en gang i livet og that’s it. Vi rakk å se isbjørnen før de er utdødde, liksom. Det var ganske magisk å sitte og se den svømme rundt, noe jeg aldri kommer til å glemme, akkurat som å se de andre var veldig flott.

Vi dro også på den blå planet, som jeg virkelig anbefaler (unntatt om du må sitte ofte, som jeg innimellom må på grunn av bekkenet, da de ikke har så mye benker og slikt) . Fikk ikke så mange bra bilder derfra, men de har mye fint å se på, og en flott utelekeplass. Ellers stakk vi innom Lego-butikken, og den var jo kjempekul, og Zoologisk museum, som er det mest barnevennlige museumet jeg har sett noen sinne. Tommel opp!

Barna kunne sitte på sykkelen, så stor er den!

Alternative juleting;

Hvit jul jobber for å få folk bevisste på hvor utrygge barn kan bli rundt voksne som drikker alkohol og at julehelgen (23.-26.desember) skal være alkoholfri når man er rundt barn, og det er et arbeid jeg setter høyt. De kan støttes, eller man kan kjøpe gaver i deres butikk. Og psst, du? Skriv under du også, da? 

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..