Nancy Drew x 2

I løpet av spillåret i år skal jeg skrive noen ord om ting jeg spiller, og etter at jeg fullførte Kelvin and the infamous machine, kjøpte jeg en pakke med Nancy Drew-spill på steam for 165kr, og det er de to første jeg har fullført, som jeg skal skrive litt om.

Lights, camera, curses! er fra 2008 og det syns virkelig, men det er fremdeles et helt ålreit spill. Det blir avbrutt av en veldig klønete spillmotor og irriterende minispill, dessverre, men det er grei tidtrøyte likevel. Jeg vil ikke anbefale det til noen andre enn folk som meg som liker å spille hele serier av spill, eller megafans av Her interactive spill. 4/10

Resorting to danger er et spill som kom i 2009 og det er veldig mye bedre og mer intuitivt enn forgjengeren. Det skal sies at begge disse er med i Nancy Drew Dossier-serien som er hidden object-spill. (Det var også litt av grunnen til at jeg fikk dem ut av veien først, da det ikke akkurat er noe jeg er spesielt glad i.) Minispillene i dette spillet er mye mer underholdende og mindre irriterende enn det andre spillet, og mer varierte.

Det er en god del morsomme figurer i spillet, i motsetning til det forrige, og mye mer humor. Anbefaler dette, selv om det er hidden object. 6/10.

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..