The loneliest girl in the universe, og livet.

I det siste har det vært mye som skjer i livet, jeg øvelseskjører og har kjøpt hus med mannen min, og bøkene har vært utelukkende lydbøker. (Har jeg nevnt Storytel før? Ja? Okey.) Men i går fikk jeg endelig roen til å sette meg ned i vår nye stue, og lese ferdig denne boka. Når sant skal sies, gledet jeg meg gjennom hele dagen til å lese videre i den, det er en sluke-bok.

Boken handler om Romy, som er helt alene på et romskip på vei mot det som skal bli Den Nye Jorden, og litt etter litt får vi vite hva som har skjedd på hennes romskip og hvorfor hun er helt alene.

Krøll deg opp i godstolen og nyt den 🙂

Ellers har jeg som nevnt hørt på lydbøker en del, jeg er fire timer inn i The Outsider av Stephen King. Må jo ha noe krim i påsken!

Håper du som leser nyter påsken også!

En kommentar om “The loneliest girl in the universe, og livet.

  1. […] The loneliest girl in the universe har jeg skrevet om før, ellers har det gått mye i Discworld og Stephen King-mursteiner. Jeg har lest Rose Madder, the outsider, Blaze, Laurie, Elevation, Sleeping beauties, Tommyknockers og In the tall grass. Fellesnevneren er at jeg liker de korte, og jeg både liker og misliker de enormt lange. Det er så mye i dem – mye bra, men mye unødvendig også. Derfor har jeg ingen favoritt av disse, det var ingen jeg virkelig satte høyt. Jeg holder enda på med Discworld,som sagt, jeg har lest fem bøker i år, det fortsetter vel neste år også. De er jevnt over bra, den eneste som kjedet meg var Pyramids. […]

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..