FMVspill-dobbel – The late shift og The Bunker

FMV – Full motion video er en type videospill hvor man har videoklipp som viser valgene du tar i spillet. Jeg har spilt noen sånne spill før, begge disse to er fra Wales interactive.

The late shift forteller historien om en nattevakt i et parkeringshus som plutselig befinner seg midt i en kriminell gjeng som skal stjele fra et auksjonshus. Det er noen kontinuitetsfeil, selv om jeg bare har spilt igjennom to av syv mulige slutter, så er det en del som er likt, og noen ting henger ikke helt på greip. Men det er underholdende, og jeg liker FMV-spill, det krever ikke så mye av en som regel – du må reagere fort, eller velge noe, og det er helt grei kveldskos. Content note, scramblet i rot13; dog, ikke komplett siden jeg ikke har spilte gjennom alle valgene; Gbeghe,qøq,iåcra,xvqanccvat.

The bunker er fra en fiksjonell fremtid hvor UK har blitt nuket,og folk må flykte ned i bunkre for å overleve. Du følger den siste overlevende i hans rutiner, og så skjer det jo selvfølgelig noe som ikke går helt etter hans plan. Det er gøy å snoke rundt, jeg skulle nok ønsket meg litt mer av denne, det var en kjapp kveld så var det spilt gjennom, men likevel – veldig gøy. Content note; oybq, qøqr sbyx, bccxnfg, whzcfpnerf.

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..