Leseåret 2020

Lesemålet mitt var 52 bøker i år – jeg endte på over det doble for første gang siden før jeg fikk barn – 125 bøker.

Jeg har lest fantastiske tegneserier, barnebøker, krimbøker og så videre. Jeg begynte på En serie uheldige hendelser den 22. februar, og hadde lest den ferdig 13.april – det anbefales egentlig alle, en riktig fornøyelig serie, er det.


Jeg har begynt på å lese meg gjennom alt Neil Gaiman noengang har skrevet av korte og lange ting, og det samme med Stephen King. Jeg har oppdaget Gareth P Jones, som har en Lemony Snicket-type humor og følelse i skriveriene sine, og jeg har lest en mengde tegneserier, blant annet My hero academia 1-3, Something is killing the children, Laura Dean driver og dumper meg, Heartstopper, og Isola.


Jeg har lest mye med og for barna, og jeg har hørt en del på lydbok. Hvis jeg skal velge en eneste bok som har vært årets bok for meg, må det nok være Stephen Kings Pet Sematary som fremdeles gir meg en uggen følelse når jeg tenker på den. Jeg håper 2021 blir fylt av gode leseopplevelser, – og det tror jeg det blir, for jeg har nemlig begynt å gi opp bøker fortere, i stedet for å gi dem femti til hundre sider før jeg gir dem opp. Dessuten har jeg akkurat begynt på Jernulven av Siri Pettersen, så beklager, nå MÅ jeg bare lese videre!
Godt nytt leseår!

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..