Info

1979742_784340674964862_2639424881075116355_n

.Denne bloggen skrives av Marielle A. Lien – født i -85, nerd, mamma, gift, bifil.

Jeg skriver om bøker,spill, film, tv, og andre ting som opptar meg, som LHBT-saker for eksempel. Jeg bor i Finnmark, og savner å kjøre tog, og dagslys om vinteren.

Hvis du har en bok du vil jeg skal anmelde, ta gjerne kontakt -men husk at jeg ikke lover verken positiv omtale eller omtale i det hele tatt! Forespørsler om reklameplass eller sponsede innlegg taes i mot med takk, som oftest nei takk, jeg skriver ikke om ting jeg ikke har hatt noe befatning  med, det er noe jeg ser på som uhederlig. Så er det sagt.

Er grunnlegger av CosplayNorway.

Du finner meg også på deviantart og youtube.

De aller fleste innleggene skrives en stund i forkant av publisering.

Written by Marielle A. Lien, born in -85, nerd, mother, married, bi. I write about nerdy things, games, books, tv, movies, gay rights, cosplay etc. I always write my honest opinion about the book, but if I think a book is bad I might not finish it at all . I live in Finnmark, northern Norway. I founded CosplayNorway, and I can be found at deviantart with my photographies. Most posts are written a while in advance. If you want me to review something, or have any other questions, don’t hesitate to write me.