Bokbloggturneen; Dragejakten

Dragejakten

av Bjørn Ousland (forfatter).

2011 (Innbundet) Cappelen Damm

Omtale fra forlaget:

Det finnes forskjellige slags eventyr. Dette er et skikkelig et med drager og en bortskjemt prinsesse, både gammelt og nytt på en gang. Prinsessen vil ha en ny gave hver dag, og det skal helst være noe finere enn dagen før.Til fødselsdagen ønsker hun seg en drage.Det eneste kongen kan gjøre er å kalle sammen de sterkeste og modigste i hele riket. Den som kan skaffe en drage skal få halve kongeriket og prinsessen (når hun er gammel nok). En fattig gutt får høre om dette og klarer selvfølgelig å skaffe et drageegg. Original og veldig morsom slutt.

Jeg er først ut i bokbloggturneen denne gang, de neste er; http://www.lesmye.blogspot.com/ , http://twotn.blogspot.com/ , http://thelabyrinthine.blogspot.com/ , http://siljeblomst.wordpress.com/ , og sist ut er http://gronneskoger.blogspot.com/ . Mye bra å lese der,sånn ellers også,altså. 
Dragejakten er en morsom bok, med en ganske klar pekefinger til oss voksne om å gi barn alt de peker på, og illustrasjonene etterlater ingen tvil om hvem som har laget boka. Bjørn Ousland er en dyktig illustratør og en god skribent,og det er helt klart en god bok. 
Når det gjelder aldersgruppe passer denne nok både for yngre og eldre enn beregnet. Datteren min på 2,5 elsket illustrasjonene. Hadde nok forventet en litt annen slutt,men den var fin.
Boka passer etter min syn veldig godt til de som skal lese selv,eller lærer  å lese,eller kanskje sliter litt med det. Skrifta er lett å lese og det er passe med skrift på hver side.
Absolutt en bok som kan anbefales til små leseløver.
8/10

2 kommentarer om “Bokbloggturneen; Dragejakten

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..