Smakebit på søndag #2

En smakebit på søndag er et konsept jeg har lånt av Mari på Flukten fra virkeligheten. Alt du trenger å gjøre er å slå opp i boka du leser nå og velge ut noen setninger du synes passer – uten at de avslører for mye av handlingen – før du legger dem ut på bloggen din og legger igjen ei lenke i innlegget til Mari. På denne måten kan vi klikke oss fra smakebit til smakebit, og kanskje oppdage nye skatter?

sitatet ovenfor har jeg lånt fra Julies bokbabbel.

Smakebiten kommer fra en bok mange har ventet på, fra side 8.

«Sam and I went in the ambulance,» Miles announced clearly. «With Mary and the body.» Samantha noticed how Miles’ second version emphasized what you might call the more commercial aspect of the story. Their reward for enduring the awful experience was the right to tell people about it.»

Boka heter The casual vacancy, og forfatteren J. K. Rowling. Jeg valgte dette fordi jeg fikk en så inderlig dislike for disse folka når jeg leste denne biten. 

21 kommentarer om “Smakebit på søndag #2

  1. Åh, åh åh…. Jeg kan ikke.. vente med å få begynt på boka! Gleder meg veldig! Er også veldig spent på stemningen i boka og sånn~ Takk for smakebiten.

  2. Ja, det blir nog att jag läser denna jag också. Någon som kan hitta på Harry Potter kan ju inte vara värdelös som författare 🙂

  3. Kan man uten å sladde eller anonymisere seg selv si at man ikke engang har lest bøkene om HP? Eller sett filmene? Shit… jeg er helt akterutseilt!
    Takk for smakebit- kanskje jeg en dag virkelig skulle prøve?

    1. Det er bare to år siden jeg leste alle Harry Potter bøkene, for første gang. Enda er det noen filmer jeg ikke har sett. Jeg føler jeg skiller med ut ved å ikke ha hatt disse bøkene i hyllen på stuen da jeg vokste opp og leste de om og om igjen som ung. Nå går jeg og tenker på å høre de på lydbok for de er både spennende og koselig i høstmørket!

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..