Julegaver og forberedelser

Jeg pleide å elske å kjøpe julegaver. Eller lage dem. Det er så koselig å jakte på den perfekte gaven. Selvfølgelig skulle jeg gjerne gitt gaver til alle jeg er glad i, men jeg driter tross alt ikke penger. (Og om jeg hadde gjort det hadde jeg nok ikke vært rik lell. I mean, ew.)

Men så satte jeg meg ned, fant den perfekte gaven til husbond og til en nevø. Niesene er enkle, det er rosa og dukker og monster high. Så har jeg alltid lyst til å lage julekaker til de naboene som kanskje ikke får gjort det sjøl – de som har det meste fra før, da er spiselige gaver fint.

Og etter det ble jeg sittende og se på hva jeg ønsker meg til jul. Doctor Who på dvd er jo selvskrevent, men også masse småting. Tulleting jeg ellers ikke kjøper. (Det meste jeg linker til her er fra ThinkGeek.) Ting som en flyvende, magnetisk TARDIS

Eller en drWho t-skjorte kanskje? Futurama monopol?   Kanskje heller en søt liten Dalek som roper EXTERMINATE når den patruljerer skrivebordet er noe? 

Det er så mye fint der ute, Harry Potter stæsj, Angry Birds tøfler, og sikkert mye jeg ikke tenker over en gang. Masse fint. Thinkgeek og cdon og ebay og etsy … (ebayID var ikke det lureste å få seg liksom.) Det er sikkert tusen nerdete t-skjorter jeg bare må ha.

Jeg håper dere finner mye fint til hverandre. Barn får som regel mange leker til jul – kanskje du kan gi en bok også? En bok du likte da du var liten? Eller en ny? Noe helt annet? Kanskje et brettspill? Det de fleste barn ønsker seg, innerst inne, er foreldre som har tid. Gi dem det. En halvtime hver kveld med en bok, et kvarter. En spillekveld. En kinotur. En tur i skogen, med What would MacGyver do i baklomma.

Hva ønsker du deg til jul?

4 kommentarer om “Julegaver og forberedelser

  1. Eller kanskje man kan gi ei side eller to fra ei gammal, ødelagt bok? Gi den et nytt liv, liksom? He-he ;o)
    Ønsker meg ingenting, jeg, og det er helt sant! Eller; ingenting spesielt, men hvis jeg likevel skulle få noe, håper jeg jo det er noe spesielt… Hmmm… Det var helt logisk og lett å forstå, regner jeg med…
    Kos deg!

  2. Jeg syns det er skikkelig kos med julegaver og sånn, men er litt stress også. Har heldigvis ikke så mange å kjøpe til i år~ Blir noen bokgaver her og der og litt småting. Og så hekler jeg gaver til meg selv. Hehe.

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..