Doctor Who: Into the dalek -SPOILERS

Som nevnt i tittelen-spoilers! Det er ikke for sent å snu!

last ned

Right. Denne episoden følte jeg var veldig lik den hvor Rose og 9 møter en dalek i undergrunnsamlingen til han som har litt Tony Stark-envy,minus sjarmen. Episoden heter DalekEn dalek som trenger hjelp. En dalek som kaller Doktoren ond. You would make a good dalek. Dette var en veldig lik episode. Doktoren forsøker å lære noe om daleker, og lærer av Clara at han må tenke outside the box for å klare å overleve. Jeg syns jeg så en veldig kjent crack in the wall, men er litt usikker.. men enn hvis det var det?

Selvfølgelig så vi noen få sekunder av Missy i himmelen hvor hun serverte te og obskøne mengder kaker. Jeg må innrømme at jeg ikke likte henne. Mest fordi jeg ikke liker ti-sekunders skurker. Jeg er like lite klok på henne nå som før, men kanskje det bygger seg opp til en slags «møt alle som har forulykket for din hånd, i denne regenerasjonen» noe ala Shiras prøvelser i Sagaen om Isfolket? (Bok 17) Capaldi var litt lite i fokus denne episoden syns jeg, men greit nok å la Clara skinne. (Forutser for øvrig en Clara-sentrert blå og rosa shipfest på tumblr,bare så det er sagt.)

Jeg likte den, og kanskje spesielt der hvor han sier «There must be more». Men jeg liker ikke at det virker som om Clara skal slutte, bare pga en dude. Det er ..altså. Nei. Ukult. Men vi får se. Capaldi som the doctor er høyt oppe. 9 og 10 var alltid høyest oppe for meg, men dæven om ikke 12 allerede er det. Ikke et vondt ord om 11 fra meg, han vant meg over i snutten under, men Capaldi er definitivt godkjent. Gleder meg til neste helg!

7 kommentarer om “Doctor Who: Into the dalek -SPOILERS

  1. Er stor fan av Capaldi i utgangspunktet, men føler han ikkje har imponert i desse to episodane. Dog det verkar meir manusa sin feil enn skodespelaren — dei prøver ALTFOR hardt å signalisere kor mørk og dyster og sjølvgranskande denne nye inkarnasjonen er, i kvar einaste vetle scene. Ville vore langt meir effektivt å gi den nye inkarnasjonen to-tre episodar til å etablere seg og vinne over sjåaren før ein byrjar utforske kor annleis han er, men ja ja.

    Når det er sagt likte eg denne. Den minner om episoden du siktar til, joda, men ikkje på ein negativ måte, følte ikkje den tok oppatt særleg mykje av plottet. Og at doktoren er «ein god Dalek» er eigentleg ein utruleg snedig liten formulering og vinkling av karakteren, så tommelen opp for kor konsist og fiffig dei gjorde det poenget.

      1. Ah, eg kunne ikkje fordra RTD-sesongane (sjølv om ok, dei vart stort sett ganske gode mot slutten), så eg tek ein elendig Moffat-sesong any day. Ikkje rart at me har litt ulike reaksjonar, då, viss me har såpass ulike forventningar og innfallsvinklar. 🙂

        1. For tidleg for meg å sei kor mykje eg vil like Capaldi, men eg likte 11 svært godt, eg. Var kanskje hakket meir begeistra for 10, men 11 hadde (stort sett) betre episodar, sidan eg ikkje likte RTD-sesongane noko vidare.

Kommenter gjerne her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..